/* */

Goedemiddag Johan,

Wat een leuke internetpagina over de Nieuw Zeelander Konijnen.
Toen ik n jaar of 8 was heb ik van mijn oma een “dwergkonijn”gekregen. Deze werd alleen maar groter en groter en groter..De grote van een Vlaamse Reus maar niet de oren dacht ik, later bleek dit een Nieuw Zeelander te zijn.

Toen ben ik verliefd geworden op dit ras.Je kon alles met met mijn konijn.Dol op knuffelen en zo tam als het maar kon, liep in de zomer heerlijk rond in het gras.Later toen ik op mezelf ging wonen wou ik een huiskonijn 1 die lekker los in huis kon rond rennen.
Dit werd een Nederlandse Hangoor, ook erg leuk maar kon niet tippen aan mijn mega konijn van vroeger,Ik vond de grote van dit ras echt machtig!

Nu inmiddels mamma van een zoon welke ook dol is op dieren en voornamelijk ook op konijnen. We hebben nu 2 hele lieve poezen.
En wat ik mij even afvroeg of u dit geweldige ras ook particulier verkoopt en wat de eventuele prijs hiervan zou zijn.

En zouden konijn en poes samen kunnen? WE hebben er 1 die voornamelijk buiten is en 1 die voornamelijk binnen is. Beide zijn super lief en hebben nog nooit uitgehaald naar iets of iemand. Ze lopen er liever voor weg.

Nogmaals bedankt dat ik even kon genieten van de Info op uw Website en weer even t fijne gevoel terug krijg van het houden van dit mooie ras.
Ik verneem graag een reactie van u.
Met de vriendelijke groeten,
Elien van der Weg.
Drachten.